Известие

Collapse
No announcement yet.

156 2.4JTD проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 2.4JTD проблем

Здравеите ,колеги. Имам следния проблем . От вереме на време ми премигват фаровете,а и цялото табло .Ходих в два сервиза-диагнозата една и съща- реле(то е цял блок) за подгряващите свещи ,се вкл. самоволно (за части от секундата) наптежението пада поради голямия първоначален ток и премигва всичко. Смених блока с друг (втора употреба) и пак същото. Какво друго мога да направя . Имал ли е някои подобен проблем . Благодаря ви предварително.

Таблото и фаровете премигват и при:
    1. включване на климатроника,
    2. включване на някоя от степените на перката.
    Сигурно и при някои други случаи, но в момента на се сещам.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Да така е ,но не се забелязва така осезаемо ,както при щракането на това реле. Аз сум го измислил но не знам дали е редно да го правя. Мога да маниполирам релето от компа. все едно е изключено когато вече е запален двигателя.

Comment

За релето

Какво става бе човек ,не се ли реши проблема?
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

ne prijatelu o6te go pravi ,za sujalenie .i s tvoito rele e taka ,predpolagam t.e. po4ti sum siguren 4e idva ot kompa. moje bi tezi dni 6te tursja i ne6to drugo ot tvoita kola ako go ima6 de ...no 6te se obadja

Comment

Нямаш проблем връщам ти парите, щом нестава за какво ти е?
            Това реле е най глемият консуматор след стартера и според мен е нормално да ти отслабват фаровете.
            sigpic Alfasud/156 1.8ex
            156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Знам че това реле е голям консуматор, но защо се вюключва само. няма причина.не е от релето.... а от управлението му. Галеано даи ми тел.си на маила rang_11@dir.bg.

Comment

Working...
              X